![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
WITAM,
JAK W TEMACIE Jeśli ktokolwiek czuje się oszukany przez serwis PRO-Motors z ul. Stalowej we Wrocławiu to proszę o kontakt. Oddzwonię do każdego pozdrawiam Robert Ostatnio edytowane przez Ardzuna ; 20-01-2011 o 00:11 |
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
to może napisz czy omijać tą firmę szerokim łukiem i dlaczego.
|
|
|
|
#3 |
|
|
mieszkam tuż obok tego zakładu i oddałem auto do ustalenia dlaczego nie chce mi odpalić, akumulator naładowany, a była zima.
Auto stało na warsztacie przez 10 dni, szef warsztatu za każdym razem wnerwiał się, że dzwonię, powiedział, że naprawa to będzie 1500-1800 wraz z wymianą paska rozrządu. ok. po określonym wyżej czasie zadzwonił do mnie i zaprosił na odbiór auta. dostałem rachunek 3220 zrobiono mi bez mojej wiedzy i zgody remont kapitalny silnika dolano olej (za 120zł) i płyn do chłodnicy. i olej i płyn mam w bagażniku własny. za robociznę skasowano mnie 1830zł. A efekt jest taki, że auto warte 4000zł jest rozklekotane i nie da się nim jeździć. sprawę kieruję do sądu, gdyż nie jestem jedynym. już odzywają się osoby oszukane przez nich. a są to ponoć profesjonaliści. OMIJAJCIE ICH!!! a jeśli jest ktoś kto został wysterowany przez nich to proszę o sygnał. oddzwonię 500-347-044 Robert Ostatnio edytowane przez Ardzuna ; 20-01-2011 o 21:22 |
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojciech
Model: Ford Galaxy
Silnik: 1.9 TDI
Rocznik: 2003
|
Witam , gdzie dokładnie mieści się ten warsztat na Stalowej ? może na samym końcu przy wiadukcie obok myjni samochodowej ? bo kiedyś byłem w sprawie klimy i nie byłem zadowolony bo za zlokalizowanie wycieku słono zapłaciłem , nie brałem rachunku , alkima i tak nie działa. Było to w pażdzierniku 2010r.
Wojtas z Wrocławia |
|
|
|