Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford C-MAX
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 14-05-2011, 15:32   #1
tomi13
ford::beginner

Model: ford focus c max
Silnik: 1,6 tdci
Rocznik: 2004
Domyślnie zamek drzwi

WITAM

Zabrałem sie dzisiaj za dokopanie sie do wkłądki zamka drzwi od kierowcy ale niestety poległem na poszyciu drzwi - zdjałem plastiki klamki i od lusterka i jakies srubki odkreciłem i próbowałem odciagnac zatrzaski ale tylko usłyszałem trzask jakby łamanego plastiku- pewnie pare zatrzasków poleciało i na tym stanałem bo boje sie zeby czegos bardziej nie popsuc.
moze ma ktios jakis schemat rysunek jak to poszycie całe zdjac zeby dostac sie do wkładki zamka nie robiac szkód. ja mam chyba za ciezką łape do tego

tomi13 jest offline  
Stary 14-05-2011, 19:06   #2
danzo
ford::average

Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: zamek drzwi

Nie wiem po co zakładasz nowy temat jak już jeden założyłeś w tej sprawie

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dałem Ci tam linka jak zdjąć poszycie drzwi wraz z rysunkiem

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a jak nie dasz rady to podjedż do radomia to Ci zdejmęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

FCP member

Ostatnio edytowane przez danzo ; 14-05-2011 o 19:11
danzo jest offline  
Zamknięty Temat

Zasady postowania