![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-03-2008
Model: Focus mk3 ST / C-max II
Silnik: 2.0 ecoboost +290KM,490Nm / 1.5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2013 / 2018
|
witam. bardzo proszę o w miarę szybką pomoc. chciałem wyminic drzwi prawy tył w focusie I. okazało się że nie pasują bo sa od kombi a ja mam 5D. znalazlem na allegro /taki sam kolor/ kolejne w pieknym stanie ale znowu sie dowiadziałem ze sa od sedana. czy te od sedana pasuja do hatchbacka 5 drzwiowego???? badzo prosze o pomoc konkretna. tamte od kombiaka gosciu mi przyjmie ale u tego od sedana juz zwrotu nie ma. prosze o POMOC!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
|
Od sedana będą pasowały. Dla wersji 4d i 5d drzwi są takie same.
Pozdrawiam Jacek [Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty] [Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??] Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie... |
|
|
|
|
#3 |
|
|
witam. tak tez mi moj znajomy lakiernik podpowiadal ze raczej sa te same bo kombi odpada calkowicie, lecz jak wczoraj dzwonilem do serwisu forda we wroclawiu to ponoc mowili ze sedan ma tez inne - lecz ja juz serwisom nie wierze. wole uzyskac informacje od osob ktore naprawde znaja sie na temacie!! dzisiaj sprobuje znalesc na parkingu w Głogowie jakiegos sedana i miarka dla pewnosci zmierze sobie pare wymiarow, mam nadzieje ze nikt nie pomysli ze chce ukrasc czyjs samochod ;-) jak znajde jakiegos sedana i pomierze to dam znak na forum. ps. znalazle wlasnie takie drzwi do mojej foczki gdzie gosciu mowi ze nie maja ani jednej ryski i spokojnie bez malowania je moge montowac tyle ze sa od sedana ale z tego co widze to zbyt wiele osob podwarza ta informacje z serwisu i mowia ze sedan i 5D to te same wrota.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
zmierzyłem miarką i wymiary sa te same. czyli faktycznie drzwi od sedana pasuja do hatchacka 5D. dziwi mnie tylko podejscie serwisu forda we wrocławiu ktory mowil ze nie pasuja a serwis w lubinie potwierdził ze pasuja. ot i całe seriwsy!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::professional
![]() Imię: KRIS
Model: MONDEO MK5 ST LINE
Silnik: 2,0 TDCI 218KM 476NM
Rocznik: 2016
|
pasują..... od kombi są inne
Ostatnio edytowane przez mondeo70235 ; 09-05-2010 o 10:06 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-06-2011
Model: Focus Mk1
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2001
|
A czy przednie od kombi będą pasować do hatchbacka 5D?
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-04-2011
Model: Galaxy
Silnik: VR6+LPG
Rocznik: 1997