![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-10-2011
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2002
|
Jak w temacie. Obejrzałem to co mam pod maską i nie mam bladego pojęcia którędy poprowadzić kabel od akumulatora do kabiny. Dodam, że najcieńszy to on nie będzie, bo 35mm²
Czy ktoś coś takiego robił w tej wersji silnikowej? Ewentualnie dajcie namiar. Dajcie cokolwiek, bo chcę już mieć te 800W RMS w bagażniku! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Kolego tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jest fotorelacja z instalacji modułu do świateł drogowych/dziennych. Ciebie interesuje punkt 6, jak przesadzisz przez tą gumę drut, to później kabel również powinien przejść... Powodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#3 |
|
|
Świetna fotorelacja, dzięki! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko się teraz zastanawiam, czy kabel grubości kciuka się tam zmieści... Jak się zmieści to dam znać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Trochę gruby... Może być ciężko, ale próbuj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#5 |
|
|
Oj chyba nie przejdzie... Obejrzałem to miejsce i bardzo w to wątpię. Ciekawe czy znajdzie się jakaś alternatywa...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mały update:
Da się taki gruby kabel przecisnąć, tylko trzeba sporo siły użyć żeby przez gumę się przedarł... Póki co w bagażniku jest jeden Kicker CVR 12 i już robi masakrę, a co będzie jak powędruje drugi? ;D Następny projekt: wygłuszenie klapy bagażnika!! |
|
|
|