![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-11-2011
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2008
|
Witam,
Kupiłem używanego forda mondeo mk4 z zamontowanym zestawem głośnomówiącym. Przeszkadza mi tylko jedna rzecz. Uchwyt na telefon jest pod model nokii, a ja posiadam HTC i zwyczajnie nie mieści się. Załączam fotki. Moje pytanie brzmi czy można podmienić tylko końcówkę? Jeśli tak to na jaką żeby pasowały miejsca na śruby? Może ktoś robił coś takiego, ułatwiłoby mi to poszukiwania takowej końcówki. Jeśli temat jest w złym dziale to przepraszam. Pozdrawiam Paweł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
A może na początek poszukaj uchwyt do swojego urządzenia => będziesz widział jakie jest mocowanie
a) może otwory śrub będą pasowały b) kupisz cały uchwyt i do starego przełożysz tylko mocowanie (HTC) Moim zdaniem, podchodzi zbyt teoretycznie do problemu, bez sprawdzenia rzeczywistych rozwiązań Czy już szukałeś na allegro jakichkolwiek uchwytów? pozdrawiam Arturek
|