![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: piotr
Model: mondeo
Silnik: 2.0 tdci 130km
Rocznik: 2002
|
Problem mam taki iż nie działa wentylator nawiewu na szyby. klimatronikc nie wykazuje żadnych błędów a elektryk po podłączeniu kompa także nic nie wykrył. czy może to być rezystor napięcia??? gdzie go szukać w autku???
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
masz climatronic z białym odmrażaniem i zakres temperatur od 19 do 30 ??
Jeżel tak , to duża szansa że panel climatronica padł a dokładnie soft świruje, trzeba wymienić na panel z żółtym odmrażaniem czyt. nowym softem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
mam kolego klimatronic z żółtym znaczkiem. miałem ten problem pół roku temu i na kompie wyszło że jest brak masy i błąd w sterowaniu czy coś. elektryk wymontował go zamontował i działało.
Ostatnio edytowane przez jurek00 ; 22-12-2011 o 20:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
koledzy! silnik wentylatora nawiewu działa na wysokich obr.po podłaczeniu na krótko, a po podłączeniu pod kostkę nawet nie drgnie. komp wykazał błąd sterownika wentylatora, brak masy. panel klimatronika nie wylazuje po teście żadnych błędów.
|
|
|
|