![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Karol
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Witam mam taki nietypowy problem. Odebrałem dzisiaj samochód od zakładu który robi klimatyzację, wymieniali mi łożysko sprężarki. W drodze do domu przy nagłym wyprzedzaniu i gwałtowniejszym dodaniu gazu zobaczyłem czarność w tylnym lusterku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stanąłem na światłach na luzie dodałem gazu nic, nie kopci, na jedynce też nie zauważyłem na dwójce i trójce jak normalnie przyśpieszam nic a jak gwałtownie zaczyna kopcić. Za pierwszym razem jak to zauważyłem poszła dosyć spora chmura później już mniejsza ale nadal. Do momentu odstawienia samochodu na wymianę łożyska tego nie było. Czy mogli coś rozregulować? Czy ktoś z Was się może z czyś takim spotkał?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Darek
Model: Volvo XC90 / BMW X3 E83
Silnik: D5 2.4 185KM / 3.0D 218KM
Rocznik: 2007 / 2007
|
Najszybciej to poluzowali coś na dolocie, np rura od interculera nie dokręcona i wypadła z EGRa.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Karol
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCI