![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Aloha. Ostatnio prowadząc miłą pogawentkę z Adamem( Vladmir71), stwierdziliśmy że pełno tematów o montażu cb radia ,ale z reguły panuje tam totalny chaos i bajzel. Każdy wtrąca swoje 3 grosze o każdym modelu i nic nie można znaleźć ,albo na 50 stron tematu są 3 zdjęcia i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tutaj tylko zamieszczamy ZDJĘCIA z montażu CB radia w MONDEO MK3, plus do tego może być krótki opis i jak nam to się sprawuje i jakie radio mamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., reszta postów zbędnych będzie raportowana jako SPAM. Amen. No to lecimy. Umiejscowienie radia by m_g Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. opis: Radio Alan 109. Strona , która dotyka ręcznego jest wyklejona filcem(taki za 5 zł w Castoramie). Jako że radia używam głównie na kanale 19 i nie stroję nie wiadomo ile to kompletnie nie przeszkadza mi że nie widzę wyświetlacza. Co do ręcznego to, używam go sporadycznie , czasami jak parkuje to może zaciągnę. W tym miejscu radio jest łatwe do wyjęcia i zajmuję demontaż chwilkę. Kable są trochę nie ogarnięte albo to kwestia czasu i chęci. Przerabiałem radio już w wielu miejscach np. przy nogach pasożyta przykręcone do tunelu, ale za dużo czasu zajmował montaż i demontaż. Ostatnio edytowane przez m_g ; 04-02-2012 o 17:11 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Ja mam CB President Johny III "zamontowane"- wsadzone, między fotel pasażera a tunel; zasilanie z zapalniczki.
Rozwiązanie nie jest dobre bo radio się przesuwa rysując plastiki no i samą obudowę, przy każdej regulacji fotel. Na wybojach również potrafi się przechylić no i brak w tym estetyki z racji na wystający kabel zasilania. Wygląda to następująco: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz planuje zamontować je albo w schowku po lewej stronie, bo nie korzystam z niego, ale w taki sposób aby można było je łatwo zdemontować (zasilanie z instalacji, na jakieś wsuwki i kabel antenowy puszczony w progu do tyłu auta), albo przykręcę je pod tym schowkiem- do schowka. Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 04-02-2012 o 23:15 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Szukając trochę, na innym forum znalazłem ciekawy opis i kilka ennych poradGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|