![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-05-2007
|
![]()
Właśnie skończyłem rozmowę telefoniczną z przemiłą Panią z Biura Obsługi FORD POLSKA i uzyskałem kategoryczną odpowiedź, że map Polski nie ma i NIE BĘDZIE!!!!
Oczywiście na kolejnych pytaniach, czy to sprawa kasy, co z wcześniejszymi obietnicami itd Pani się zacieła i odpowiadała "mogę tylko powiedziedzeć, że mapy Polski na pewno nie BĘDZIE" Skończyliśmy rozmowę, życząc sobie miłego dnia a ja pogryzłem słuchawkę. No to miłego dnia Wszystkim użytkownikom nawigacji DENSO :fcp24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 20-06-2007
|
![]()
moze ta pani sama nie była za dobrze poinformowana i dlatego tak powiedziała
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-05-2007
|
![]()
nie wymieniałem nazwy zestawu i sama wymieniła nazwę Denso i niestety sprawiała wrażenie że wie o czym mówi. Może ktoś inny zadzwoni do Ford Polska i mam nadzieję, że będzie inna odpowiedź.
pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-06-2007
|
![]()
Niestety Ford nie ma udanych systemów nawigacyjnych a przecież tyle jeździ Mondeo czy Focusów.
Może nastepna generacja? Zapraszam do wypowiedzi na forum o fabrycznych systemach nawigacji