![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Stasiek
Model: FF2FL '08
Silnik: 1,6 TDCi 109km
Rocznik: 2008
|
Witam,
Fiesta 2002r, 1,4 tdci, 5 drzwi, moduł komfortu 2S6T-15K600 BF Przejdę do rzeczy: - fabryczny centralny zamek, działał bez problemu(kluczykiem, pilota nie mam) problem jest taki, że, jak zamki są otwarte(drzwi zamknięte), zamykam kluczykiem, albo 'wciskam' klamkę, to wszystkie drzwi się ryglują, natomiast, jak chcę otworzyć samochód to sprawa nie jest taka prosta, bo otwiera się tylko ta klamką, którą fizycznie otwieram - jakby nie szedł sygnał do pozostałych zamków problem 2: przestał działać przycisk do otwierania tylnej klapy Krańcówki w zamkach działają raczej dobrze, bo na otwartych drzwiach, jak przekręcę kluczyk to od razu 'odskakują' (nie rygluje się, tylko od razu otwiera) Bezpieczniki wszystkie ok Moduł komfortu podmieniłem na identyczny i dalej to samo... Podejrzewam, że jest jakiś przekaźnik, który mógł odmówić posłuszeństwa, ale nie mam pojęcia jaki... Może ktoś się spotkał z podobnym problemem i udało się dojść co i jak... Ostatnio edytowane przez Stasqe ; 29-05-2012 o 12:11 Powód: uwaga administratora - edycja tematu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Proszę poprawić tytuł tematu na bardziej konkretny.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|