![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2006
|
Witam.
Szukałem nie znalazłem więc pytam gdyż w poprzednim aucie (Focus mk1) było 5 przycisków sterujących vol + vol- seek < seek > oraz mode. W moim Focusie MK 2 są tylko 3 a na manetce jest napis seek i nie mam pojęcia jak z tego korzystać. Czy ktoś może opisać czy i jak można korzystać z innych opcji sterowania oprócz sterowania głośnością? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
A co na ten temat jest napisane w instrukcji obsługi samochodu / radia? - czytałeś? pozdrawiam pankrakus
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-07-2013
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2020
|
Hehe 2 tyg mi to zajęło. jakby za manetka masz wystające taki jakby piątek miedzy vol- a + i tym przesuwasz góra dółGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Tomasz
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2006
|
W dniu napisania posta przy próbie urwania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. manetki góra/dół znalazłem ten dzyndzel... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakby ktoś chciał kupić oryginalne w 100% sprawne bez rys i wytarć radio cd 6000 to myślę że 130zł nie będzie wygórowaną kwotą.
Nagrałem kilka płytek audio i chodzą bez problemu. Model z wyjściem aux i ściszaniem muzyki słuchawką telefonu. Wymieniam na stację multimedialną. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 20-01-2014
Model: mondeo
Silnik: 2ooo dc
Rocznik: 2001
|
witam na wstępie informuje nie mam instrukcji ,dwa tygodnie temu sprowadziłem mk3,całe orginalne jedyna rzecz która nie działa to interfejs pod kierownicą do sterowania radiem ,jeżeli ma ktoś jakiś pomysł jak to sprawdzić to z góry dziękuję acha jak brałem samo... to radio było bez kodu po wymianie akumulatora kod ściągnołem z netu radio działa pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez fabi36 ; 25-01-2014 o 11:26 Powód: dotyczy mk3 |
|
|
|