![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2007
|
Witam was ..
Wiem ze tu dostane od was fachową porade , dlatego tez zakładam temat odnośnie nawigacji gps do focusa II , 2007r. Chciałbym w najblizszym czasie przeznaczyć na to ok 1600-1800zł. Czytałem posty na ten temat , ale wiadomo to tak idzie wszystko do przodu że trzeba byc z tym na biężąco.. Szczerze powiem , nie siedze za brdzo w parametrach takiej navi , przez to moze wy mi cos pomożecie. A więc tak .. Myslałem nad czymś takim: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Tylko pytanie , nie jest to jakas tania chinszczyzna .... Moze wy mi cos godnego uwagi polecicie w tej cenie . Z góry dzieki Pozdro. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Radek
Model: Focus III
Silnik: 1.6 i 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
kup GMS'a dedykowanego pod foksia
Moja obecna instalka --->http://forum.fordclubpolska.org/show...94#post1860094 Car Audio Setup : Radio- Clarion HX-D2 Głośniki przód : Swans TN28 RS / Tec LS120 / Tec LS185 Subwoofer : Brax 10.1 Wzmacniacze : ARC-Audio SE 4200 / U-Dimension Pro 10.4 v2 / DLS Ultimate A6 / U-Dimension Pro 3.4 v2 / Orion HCCA 225 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Janusz
Model: Focus FL
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2009
|
Potwierdzam słowa poprzednika - właśnie dzisiaj zamontowałem GMS 7709 , wygląda i gra o wiele lepiej niż fabryczne radio - no i ta mnogość dodatkowych funkcji.
|
|
|
|