![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-12-2012
Model: KA
Silnik: 1,3
Rocznik: 98
|
Witam!
Mam problem, mianowicie wymieniłem radio z oryginalnego na radio Apollo (z allegro), może nie jest to jakiś szał, ale zależało mi na wymianie, ponieważ oryginalne nie nadawało się do niczego. Po wymianie, podłączeniu przejściówki i anteny radio odpala, wyświetlacz jest podświetlony, ale radio nie gra... Nie słychać kompletnie nic, żadnego szumu itp. Dla pewności sprawdziłem je w lanosie i wszystko jest w porządku. Co wg Was jest nie tak? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Ford
Silnik: 1.3 KA
Rocznik: 1996
|
A stare radio wydawało jakieś odgłosy ? Przejściówka masz Fordowską ?
Sprawdź może w menu radia FAD - może jest ostawione na sam przód-tył. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-12-2012
Model: KA
Silnik: 1,3
Rocznik: 98
|
Stare radio działało normalnie, ale już u poprzedniego właściciela naruszony był przedni panel, i musiałem je czymś dociskać. Sprawdzałem nawet wczoraj i po podłączeniu jest okej, nie zmieniałbym go w ogóle, ale nie działały mi płyty i dlatego zdecydowałem się na zmianę. Przejściówkę mam fordowską, sprawdzałem nawet dwie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Ford
Silnik: 1.3 KA
Rocznik: 1996
|
Dziwne jeśli gra w innym samochodzie... Sprawdz ten FAD czy masz na 0, balans na 0 (może jeden kabelek nie łączy do głośnika).
|
|
|
|