![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
|
Witam, mam problem próbuje dorobić tabliczkę znamionową do mojego autka gdyż moja zaginęła w nieznanych okolicznościach i potrzebował bym pomocy. Otóż potrzebne mi są dane znajdujące się na tabliczce w pozycjach 7 do 13 oraz 4 do 6 (te mam z Briefu ale nie jestem pewien) od wersji Focus 1.8 GHIA 1999r. kolor srebrny, brązowo - szare wnętrze z drewnem. Był bym wdzięczny jak by ktoś kto ma taki model podał mi te dane gdyż szukając w necie każda tabliczka ma inne, a nie chciał bym podawać błędnych danych. Dzięki i pozdrawiam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez borrysek ; 29-01-2013 o 21:16 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-11-2010
Model: Focus, Citroen C4 coupe VTS
Silnik: 18TDDI, 2.0 HDI 16V
Rocznik: 2000,2005
|
Kolego dorobić to ty możesz trzonek do miotły. Ci co się tym zajmują wiedza co i jak.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
|
Tak, tylko firma ma mi to dorobić ale nie mają wzoru tej tabliczki ani danych i jeżeli dostarczę potrzebne dane to dorobią mi tabliczkę, proste co nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|