![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bronisław
Model: ford transit
Silnik: 2.5 TD
Rocznik: 1996
|
Witam.
Bardzo proszę o pomoc, szukam schematu podłączenia cewki dekodujacej (pętli immo) do mojego Transita lub zdjęcie podłączenia tej cewki, chodzi o umiejscowienie 4 przewodów w tej cewce. Dziekuje, PozdrawiamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Żadne schematy dotyczące immo nie są publikowne - z wiadomych względów.
Może jakiś kolega zrobi zdjęcie - ale znając życie chyba oczekujesz za dużo...
|
|
|
#3 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bronisław
Model: ford transit
Silnik: 2.5 TD
Rocznik: 1996
|
Cytat:
Witam. Kolego sytuacja wygląda tak... Mam warsztat samochodowy i zajmuję się mechaniką już bardzo długo ale nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Klient był wcześniej w innym warsztacie, w którym porozbierali immo i parę innych części w tym również porozłączali kable z tej cewki. Teraz Transit stoi u mnie i już szczerze mówiąc to jest mi wstyd że stoi od zeszłego roku. No ale już dawno by jeździł gdybym miał jakikolwiek schemat podłączenia tej cewki lub fotoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Forum jest ostatnim moim ratunkiem i może ktoś się znajdzie kto uratuje życie Transita Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego BARDZO PROSZĘ O POMOC W PODŁĄCZENIU TEJ CEWKI. UWAGA!!! - Jeśli ktoś mi pomoże wysyłam na adres CZTEROPAK TYSKIEGO!! Z góry Dziękuje. Pozdrawiam.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Grzegorz
Model: Transit, Seat Alhambra
Silnik: 2.5 D, 1.9TDI
Rocznik: 1999, 1999
|
Jutro wieczorem zrobię fotkę tylko ja mam 2.5 d A szczerze mówiac to ja go u siebie wywalę. Odpiąłem kostkę z pompy to nie kręci rozrusznik w typowych lokalizacjach nie ma sterownika z przekaźnikiem ale stwierdziłem że dołożę osobny przekaźnik. U ciebie jest inna sprawa bo to TD
Bump: Na schemacie jest tylko ułamek Ostatnio edytowane przez AKIM ; 10-04-2013 o 21:03 |
|
|
|