![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Adrian
Model: Fokus Mk1 FL
Silnik: 1.8 PB + STAG 300 ISA2
Rocznik: 2003
|
Witam.
Przeszukując forum nie znalazłem konkretnej odpowiedzi jak rozłożyć deskę żeby dostać się do żarówek. Czy w ogóle jest możliwość żeby żadna z żarówek nie świeciła. Od kiedy posiadam to auto żadna z nich nie działa. Czy jest jakiś wspólny bezpiecznik od tego oświetlenia? Pozdrawiam
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-08-2007
Model: mondeo
Silnik: 1,8TD
Rocznik: 1994
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Lukasz
Model: Galaxy Mk2 wersja camper
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 2004
|
Wszystkie na raz się nie spaliły, sprawdź najpierw bezpieczniki.Deskę jest łatwo rozebrać, wystarczy wyjąć te zaślepki przy zegarku i widać śrubki, poradzisz sobie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-10-2010
Model: Mondeo mk1
Silnik: 2.0
Rocznik: 1994
|
Proponuję sprawdzenie bezbiesznika na oświetlenir wskaźników jest to 31 bezpiecznik 7.5A
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzysiek
Model: mondeo mk3 po lifcie
Silnik: 2.0 131 KM
Rocznik: 2006
|
witam chce odswierzyc temat
nie wiem maczu nie dzialaja mi zarowki podswietlania właczników nawiewu prad w wtyczce jest sprawdzialem , po przylorzeniu zarowek do akulumatora nie pala sie mimo ze żarnik jest cały. chcialem kupic nowe ale... nie dostane już ich chyba czy moze wie ktos gdzie moge je kupic lub jaki maja nr katalogowy?? mondeo mk1 93 r 1.6 benzyna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obrazki dla tych co nie widza http://funkyimg.com/u2/4376/711/508427Zdj__cie0062.jpg http://funkyimg.com/u2/4376/709/732328Zdj__cie0061.jpg |
|
|
|