![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: KAMIL
Model: FOCUS MK2
Silnik: 1600
Rocznik: 2005
|
Witam mam pytanie zakupiłem radio sony ( owalne) od wersji po lifcie. teraz moje pytanie brzmi jak się zabrać za wymianę co mi będzie ewentualnie jeszcze potrzebne do wymiany? podkreślam, że ramkę na radio też zakupiłem!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. byłbym wdzięczny za pomoc! |
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
|
|
#3 |
|
|
wszystko fajnie pasuje tylko radio nie wydobywa z siebie dźwięku główna kostka jest taka sama i wszystko pasuje ale jest jeszcze jedno wejście które zostaje puste. to jest bodajże wejście na wzmacniacz i myślę że to wejście jest także na głośniki. teraz moje pytanie czy można kupić jakąś przejściówkę na to?
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
witam zakupiłem radio sony z focusa mk2 fl i wymieniłem w swoje foczce wszystko działa lecz nie ma głosu z głośników jakby w ogóle nie były podłączone! radio jest z wyjściem na wzmacniacz którego nie mam. Fajnie by było żeby zaczęło grać bo wydałem łącznie za nie już ponad 500 złGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pomoże jakiś bardziej doświadczony?? |
|
|
|
|
#5 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
1) Taka uwaga ogólna (nie o radiu) - strasznie niecierpliwy jesteś => gdy ktoś Ci szybko nie odpowie, to od razu "klepiesz" drugi wątek. Po raz drugi, robisz ten sam "numer" => któryś moderator się wkurzy i ... lepiej nie pytaj, co To jest forum sympatyków marki => nikt nie siedzi na forum 24 godziny aby tylko klepać odpowiedzi Ponieważ jest to forum sympatyków Forda => nie znaczy to, że znamy odpowiedzi na wszystkie pytania - np. ja nie dostałem odpowiedzi na swoje pytania 2) Odnośnie radia - podjechałbym do serwisu Car Audio aby podpięli radio "na drutach" - może radio jest uszkodzone Druga opcja - poszukać kogoś w okolicy i wpiąć radio do jego auta 3) Był wątek o wymianie a) na tym forum b) na forum mondeo sugeruję wysłać privy do kolegów którzy robili takie zamiany .... i nie oczekuj, że za pięć minut będzie odpowiedź Ja wymieniałem radio 6000 na Sony a) w mondeo mk3 b) w mondeo mk4 i za każdym razem było Plug&Play pozdrawiam Arturek
|
|
#6 |
|
|
sory za niecierpliwość ale jestem zielony jeżeli chodzi o forumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a jeżeli chodzi o radio to facet od którego kupiłem radio twierdzi że musi być wzmacniacz a bez nie będzie głosu, to dla mnie trochę śmieszne , ale cóż przejdę się do jakiegoś serwisu żeby zerkneli na te radio. |
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 23-02-2011
Model: C-max
Silnik: 1.6 tdCi
Rocznik: 2004
|
Przekładałem u siebie z 6000cd. Zostają 2 puste miejsca - na AUX i bluetooth. O żadnym wzmacniaczu nie ma mowy.
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomek
Model: NieFord-Skoda Octavia vRS
Silnik: 2.0 TSI
Rocznik: 2016
|
Potwierdzam,koles kreci..
koncowki mocy pewnie niewytrzymaly Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
http://s1069.photobucket.com/albums/u468/cliner66/ http://forum.fordclubpolska.org/album.php?albumid=786 --------------------------------------------------- 269KM/429Nm by Heko(było),następne(było) 275KM/427Nm...jest 324KM/483Nm... |
|
|