![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-10-2008
Model: Sprzedany
Silnik: Duratec 1.8 HE 125KM
Rocznik: 2001
|
Czy ktoś z Szanownego Grona spotkał się już może z pukającą dmuchawą nawiewu w Mondeo MK3?
Lata na trzpieniu góra - dół ok 1mm i puka przy tym niemiłosiernie - a przez kanały dolotowe niesie po całym przodzie. Link do filmiku - na nim najlepiej widać co stuka i jak to jest denerwujące... : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Naprawiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myśląc, że właściwie to i tak nie mam nic do stracenia, przyłożyłem grubą nakrętkę od góry (tak, żeby w jej otworze znalazł się metalowy trzpień, a nakrętka dolegała do plastiku) i przywaliłem w nią młotkiem - w efekcie plastik zszedł w dół po trzpieniu, delikatny luz jest nadal, ale co najważniejsze - już nie stuka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Temat może się komuś przydać, więc szkoda go usuwać, ale można zamknąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez martinez07 ; 29-07-2013 o 22:37 Powód: naprawiłem |
|
|
|