![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Mam prośbę poszukuje Focusa Mk2 obecnie posiadam Mk1 kombi 1.8 tddi teraz chcialbym hatchback rocznik najlepiej od2007 w górę kwota jaką posiadam to max 25000 na jaki silnik sie zdecydowa? Nie zalezy mi na szybkosci bardziej na ekonomii na co zwrócić uwage przy zakupie? Zastanawiam sie nad tą oferta http://otomoto.pl/ford-focus-serwis-...C31116956.html |
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Focus 2008-, 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Sea Grey Metalik
Numer VIN: WF0PXXGCDP8A66178 Główne funkcje: Data produkcji: 10.03.2008 Model pojazdu: Focus 2008- Typ nadwozia: 5-Drzwiowy Sedan Wersja: Seria 32 Silnik: 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma Przekładnia: 5-biegowa ręczna - B5/IB5 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Etap IV ograniczania emisji Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"PL" Lakier: Sea Grey Metalik Materiał we wnętrzu: Ecrin / Srebrny/Ebony Mniej ważne funkcje: Bez schowka pod podłogą nr 2 Wyprodukowano w fabr.w Saarlouis Zestaw bezpiecznych zamków nr 1 Bez pakietu wyp. specj. Bez pakietu zwiększającego wygodę Poziom marketingowy 1 Zestaw -udoskon. do napraw opon SVC Bez globalnego/automat. zamykania Ok. przednie zamykane 1 dotknieciem Z Szybami Tylnymi Sterow. Ręcznie Ze standardową przyciemnianą szybą Zabarwiony Bez osł.termicznej szyby przedniej Z Ogrzewaną Szybą Przednią Bez popielniczki w konsoli Bez schowka pasażera o reg. temp. Z mala konsola Kolor wyk.wnętrza-Medium Dark Flint Kolor wnętrza - Ebony Bez przednich mat podłogowych Bez osłon przeciwsłonecznych Bez Siatki Zabezpieczenia Ładunku Z wykładziną przedziału Bez reling.do mocow.ład. Bez relingu dachowego Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Podwój.lust.ster.ele.ogrzew.z kier. Z rodk. zagłówkiem z tyłu B. podpory lędźw siedzenia kierowcy B. podpory lędźw siedzenia pasazera Bez reg. temp. siedz. kierowcy Bez reg. temp. siedz. pasażera z regulatorem 4-poz.pol.siedz.kier. Z ręczn.2-kier.reg. siedz.pas Bez sprzęgu przyczepy Kluczyk skład.ze zdalnym ster. Bez drugiego klucz. zapł.zdal.otw. Z Centralnym Zamkiem Ze zdalnym otwieraniem drzwi Bez ukł. otw. drzwi bez kluczyka Z czest.pracy przeryw Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy Bez układu mycia reflektorów Bez Szyberdachu Bez paska akcentu linii boczn.nadw. Air Curtain Restrnt LH Kurtyna powietrzna - prawa strona Z poduszka powietrzna kierowcy Z Poduszką Powietrzną Pasażera Z boczną podusz.pow.- str. kierowcy Z boczną podusz.pow.- str. Pasażera Bez sztyw.mocow.punkt. Isofix Bez koła zapasowego Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi Felga stalowa 6J x 15 Opony 195/65VR x 15 Kołpak Mid 15 - Styl C Nieblokujące nakrętki kół Z Zawieszeniem Standardowym Z tylnymi hamulcami bębnowymi Ze wspomag. awaryjnym hamulców Z IVD/TCS/ABS Bez osłon ochronnych Standardowe siedzenie przednie Ze stałymi pedałami Kierownica-winyl/sat. opaski Bez Układu Sterowania Prędkością Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Less Tyre Inflation Monitor Bez Autoalarmu Bez tyln.czujnika odl.przy park. Bez przed. pom. przy park. Z gniazdem A/V Bez połączenia interfejsu Bluetooth Wyp.podst.CD + Radio AM/FM Pakiet wyposażenia systemu ICE 20 Z 6 głośnikami Bez Zestawu Do Telefonu Bez modułów uruchamianych głosem Ze Sterow.Radiem Na Kolumn. Kierown Bez gniazda zasilania Bez zestawu do stylizacji Z reflektorami halogenowymi Ze światłami Do Jazdy Dziennej Bez Przednich Lamp Przeciwmgielnych Z aluminiowymi ramkami reflektorów Bez świateł progowych światła tylne - wersja 1 Bez regulacji ustaw. reflektorów
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Focus, były: mk1, mk2
Silnik: były:1.8TDDI 1.6 tdci
Rocznik: były:2000, 2006
|
witam serdecznie, 1.6 pb to takie minimum na to autko.. sam nigdy nie miałem ale jechałem nim kilka km. Osobiście jeździłem zawsze dieselkami.. Miałem mk1 tddi i te 90kM przy lżejszej karoserii całkiem sprawnie i bezawaryjnie się poruszało. Przy zmianie autka wybrałem 1.6tdci 110KM (jeśli się zdecydujesz od razu wyrzuć filtr FAP - w tej wersji ma tyle niedoskonałości ze szkoda naszych nerwów - ja tak zrobiłem - pozbyłem wie wielu problemów i moc wzrosła na ok 115KM) Staram sie lać dobre paliwo u mnie spalanie to ok 5,25l przy całkiem dynamicznej i mieszanej jeździe wiec jest super. Dzisiaj wybrał bym może coś troszkę mocniejszego 1.8 albo 2.0 tdci.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Co do prezentowanego autka.. wydaje sie spoko, ale ;-) zastanów sie czy nie chcesz czegoś lepiej wyposażonego. |
|
|
|