![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Witam,czy ktoś przerabiał temat dołożenia kurtyn do Fusionka ? Co trzeba wymienić przy takiej operacji ? Głównie chodzi mi o elementy tapicerki,resztę wiem.Mógłby ktoś kto ma takie kurtyny zrobić mi ze 2 zdjęcia środka,chodzi mi głównie o plastiki słupków (wszystkich 3 ).
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-06-2013
Model: fusion
Silnik: 1.6 ben
Rocznik: 2002
|
Fuzja przed liftem z kurtynami ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Czy w fotelach masz boczne poduszki?
|
|
|
#4 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Tak,teraz już mam,właśnie wymieniłem kompletną tapicerkę na welur.Przed liftem także były wersje Fusiona z kurtynami.Tak na prawdę mam już wszystko łącznie z modułem.Moduł ten jest właśnie z Fuzji 2004 rok i obsługuje kurtyny,poduszki fotela i obie przednie.Kolor modułu zielony.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-06-2013
Model: fusion
Silnik: 1.6 ben
Rocznik: 2002
|
Podsufitka moja ma napisy Airbag możliwe że też będziesz musiał zmienić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo tylko znaczek przykleić dla lepszego samopoczucia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|