![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-01-2008
Model: Fusion i Mondeo MK4
Silnik: 1.4 PB i 2.0 ON
Rocznik: 2004 i 2007
|
![]()
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] kto z osób na liście jest chętny na wspólną wysyłkę, tak jak zrobili to ludzie z Krk?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::amateur
![]() Imię: Jan
Model: MK4
Silnik: 2,0 benzyna
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam.
Zna może ktoś speca z okolic Elbląga, lub trójmiasta , który potrafiłby zamienić "Frau Helgę" na jakąś Kasię w mojej navi Blaupunkt NX ?. Przydała by się też zmiana mapy na aktualniejszą (auto z niemiec 2008 r) bo ja się kompletnie na tym nie znam . Pozdrawiam i proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: 27-08-2013
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
![]()
Bartolomef: Widziałem Twoje pytanie już w głównym wątku zakupu, ale stwierdziłem iż skoro ma być nas tylko dwóch to odpuszczę sobie bo za wiele zachodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JanBr: Kurka spóźniłeś się dosłownie 1 dzień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W podanym wyżej linku organizowany był hurtowy zakup map, po to by zbić nieco cenę. Ale niestety zakończył się 15 Marca. Proponowana też tam była usługa spolszczenia nawigacji, wykonywana przez firmę, której serwisant sam przyjeżdża do klienta. Myślę, że na tłumaczenie jeszcze jesteś w stanie się załapać. Obaczaj ten ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) post i odezwij się do Artura pod wskazany m@il. Co do mapy to pozostaje Ci allegro, ebay albo ASO Ford - ceny bardzo różne zależnie od tego jaki rocznik mapy chcesz kupić. Nie obawiaj się kupować z allegro lub ebay, bo w związku z bardzo skomplikowanymi zabezpieczeniami masz 99,9% szans na oryginalną wersję. Używaną bądź nie, ale zawsze oryginalną. Przed zakupem musisz dowiedzieć się jaki konkretnie masz model nawigacji w swoim aucie. Pomocny stanie się tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] temat. Jeśli ustalisz, że Blaupunkt NX to jeszcze musisz potwierdzić czy mapy ładowalne poprzez DVD czy kartę SD. W tym pomocny będzie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Powodzenia.
![]() |
#4 |
|
![]()
Three Eyed Master: Serdecznie dziękuję za pomoc i cenne wskazówki. Przy ich pomocy spróbuję ugryżć temat , choć jestem cienki w te klocki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Widziałem organizowany zakup,lecz nie potrafiłem ustalić, co mam zamówić. Nie masz bliższych namiarów na tą firmę od spolszczania nawigacji?.
Jeszcze raz dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: 27-08-2013
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
Gdyby nie te hurtowe kupowanie mapy i dołączona do tego opcja usługi tłumaczenia, a zatem nie musiałem nic praktycznie robić oprócz przelania pieniędzy, to pewnie bym się ruszył do firmy z [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. PS Może w międzyczasie przełącz sobie "Frau Helgę" na "Mrs Smith" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miłego dnia.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Three Eyed Master - Dziękuję.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
jest jeszcze szansa na aktualizację map oraz zmianę języka na "właściwy", umówiłem się z człowiekiem z Krakowa, który będzie na początku kwietnia w trójmieście. czy ktoś z was jest zainteresowany w/w sprawą?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
woojt : jestem zainteresowany aktualizacją i zmianą języka. Czy możesz powiedzieć jak to ma wyglądać i ile kosztuje?
|
![]() |
![]() |