![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-03-2014
Model: Focus MK3
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Niestety nie znalazłem rozwiązania mojego problemu dlatego postanowiłem założyć nowy temat.
Otóż stałem się właścicielem forda focusa MK3 z 2012 roku. Samochód zakupiony w USA aktualnie jest w drodze do Polski. Niestety gdzieś na ta trasie pomiędzy sprzedawcą a firmą spedycyjną zagubione zostały kluczyki od auta. Problem w tym, że był to jedyny komplet kluczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje pytanie czy da się taki klucz zamówić po numerze VIN w ASO (podobną rzecz robiłem kiedyś w innej marce) czy trzeba szukać "fachowca", który dorobi klucz po zamku. Samochód ma normalną stacyjkę bez keyless i niestety nie wiem czy ma immo, bo z USA to różnie bywa. Może coś pomożecie Ostatnio edytowane przez GregGG ; 29-03-2014 o 08:43 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: focus MK I
Silnik: 1,6 benz
Rocznik: 2000
|
Zadzwoń do ASO i spytaj ,w razie W będzie miał czas na dokupienie nowego zamka z kompletem kluczy
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
Proszę zapoznać się z tym.
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988 i poprawić tytuł tematu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-07-2007
Model: Mondeo
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2015
|
Po VIN_e nie dorobisz kluczyka, a bez niego nie wyjmiesz wkładki w stacyjce .Pozostanie inwazyjna wymiana .Imo da się dorobić.
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: S-MAX
Rocznik: 2011
|
Da się dorobić klucz na podstawie wkładki u dorabiaczy kluczy. Jest to koszt około 150-200 zł i trochę zabawy. Ostatnio jak robiłem zapasowy kluczyk gość opowiadał, że z sukcesem dorobił już kilka takich kluczy. Następnie jedziesz do ASO i programujesz IMMO.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 06-10-2011
Model: Focus
Silnik: 1,0
|
oczywiście że w ASO to zrobisz tylko ceny nie znam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-03-2014
Model: Focus MK3
|
No i niestety ASO w Polsce nie poradzi. Rozmawiałem z kilkoma i w u każdego inna odpowiedź. Koniec końców nie da się tego w Polsce załatwić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz atakuje ASO w USA. Podobno mogę zamówić docięty kluczyk, ale trzeba przyjechać na zaprogramowanie - mam nadzieję, że z tym już w Polsce ASO sobie poradzi.
|
|
|
|