![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Wojtek
Model: Focus
Silnik: 1.6tdci
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam
Mam problem w swojej foczce. Wsiadłem wczoraj do auta i zauważyłem, że nie mam świateł mijania, zamiast nich palą się postojowe. Sprawdziłem bezpieczniki, przekaźnik świateł mijania, zamieniłem z przekaźnikiem świateł drogowych. Niestety nic to nie dało. Miał ktoś podobne doświadczenia ? Czy można wykluczyć problemy z masą? Jak sprawdzić w czym jest problem ? Z góry dzięki za każdą pomocną odpowiedź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Imię: Damian
Model: Ford Focus mk1
Silnik: 1.8 16v
Rocznik: 2001
|
![]()
A sprawdziłeś żarówki? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie, bo wykluczyłem, że dwie mogą jednocześnie się przepalić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
![]()
Weź jednak zobacz, co z tymi żarówkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#5 |
|
![]()
Pierwsze co bym sprawdził to właśnie żarówki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jednak żarówki... dziwne, żeby dwie na raz się przepaliły. Musiał być gdzieś skok napięcia. Dzięki za pomocGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do zamknięcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
![]()
Haha, najciemniej pod....kloszem lampy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#8 |
|
![]()
Hahaha a jednak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |