![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam.
Byłem wczoraj oglądać tego Cmaxa http://otomoto.pl/ford-c-max-C33122018.html Z tego co ja przestudiuwałem na forum chyba wszystko jest z nim OK ale może coś przeoczyłem ? Poznałem wady i zalety 1,8 tdci i je akceptuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trochę mnie martwi, że tak sie niesamowicie świeci jak by był cały lakierowany ale sprzedający pokazał mi zdjęcia-miał wymieniony lewy błotnik i poszycie progu więc raczej cały nie był malowany.Auto kupione z ubezpieczalni w Belgii. Poza tym na prawdę ładny wóz. Silnik ładnie pracuje, sprzęgła nie słychać. W tej cenie z ogłoszenia zostanie zarejestrowany nam mnie i dostanę jeszcze komplet nowych opon. Ponoc jest też cała papierologia razem z książką serwisaową ale wiadomo jak to u nas ...nie ma sie tym co podniecać za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze jedno pytanie-gość ma identycznego ale srebrnego w którym jest radio Sony mówi, że może mi je przełożyć jak chce. Myslicie , że warto ? Nie jestem audiofilem ale może Sony jest lepszym radiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nr VIN już sprawdziłem na forum, na magrinesie wielkie, wielkie dzięki !!! Wszystko się zgadza nawet to, że auto ma tylko jeden kluczyk Dziś mam jechać spisać umowę i wpłacić zaliczkę ale jakby co to sie jeszcze mogę wycofać. Jesli coś według Was nie pasuje w tym aucie to walcie śmiało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
|
Wygląda ładnie - widać, że jest wypucowany do sprzedaży, trochę martwi czysta komora silnikowa (nie widać ew. defektów w postaci wycieków). Przebieg jest niski (być może jest cofnięty). Jeśli chodzi o radio sony to nie ma się co zastanawiać, bo gra bez porównania lepiej, ale do modelu poliftingowego warto wziąć sony 2 generacji z czerwonym podświetleniem tak jak radio, które jest zamontowane obecnie, wcześniejsze też pasuje (całe czarne z masą przycisków), ale ma zielone podświetlenie i nie pasuje do koloru podświetlenia całej deski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Standardowo powinny być 2 kluczyki - jeden z pilotem i jeden zwykły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#3 |
|
|
Dzięki za odpowiedź.
No właśnie to, że jest taki wypucowany to mnie też trochę martwi. Myslę, że przeszedł kompleksowe czyszczenie, możliwe, że razem z silnikiem bo środek też wygląda jak z fabryki, dopiero ja naniosłem błoto na dywaniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Radio to konkretnie mogę mieć takie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli rozumiem, że warto je zmienić. Jesli idzie o przebieg to auto według vin zostało wyprodukowane w koncówce 2008 więc teoretycznie może być realny, choć wiadomo jak jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziś jeszcze spytam o car-pass jesli będzię to trochę uwiarygodni przebieg. Na korzyść myślę jest też to, że sprzedający popedził już trochę aut i wszystkie na lokalnym rynku, ma dobrą opinię. Nie żyje z tego ale dorabia sobie. Zawodowo chodzi w niebieskim mundurku i nie jest listonoszem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez MarcinSzy ; 18-05-2014 o 11:35 |
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Stan
Model: Ford E-150 Conversion
Silnik: 4.6
Rocznik: 2006
|
Witam
Oglądając foto,robi wrażenie bardzo pierwsza klasa.Jak by wyjechał z salonu.Jak będziesz miał możliwość,dobrze jest rzucić okiem na silnik od dołu,mam na myśli wycieki.Zawieszenie tylne.Przednie tuleje tylnych zwrotnic i pozostałe.Popatrz na tarcze hamulcowe,na jakiej powierzchni pracuje klocek hamulcowy. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
a czemu stoi na F tablicach ? Pytam tak z ciekawości, widzę też że brak naklejek na na reflektorach, zeszły po myciu czy wstawiono nowe lampy ? Auto wygląda jak detalingu albo lakierce i to drugie bardziej mi pasuje. Na fotkach wygląda całkiem fajnie
|
|
|
|
#6 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Tablice to w ogóle mają inne numery Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale czytałem, że z tablicami z Belgii są jakieś jaja i przekręcają inne lub malują na papierze czy coś... Ten srebrny w/w byl z Francji przywiezniony, może przekręcił tablice, żeby uwiarygodnić ofertę bo auto było przy płocie wystawione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W każdym razie o te tablice to już planowałem go spytać o co z nimi chodzi
Czeslaw nie wiem o jakie naklejki na lapach chodzi? Wyczytałem coś o jakichś żółtych naklejkach ale gdzie one powinny być? |
|
|
|
#8 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
na reflektorach są naklejki producenta lamp, podany jest na nich min. nr art, data produkcji itd, dosyć są trwałe i nie powinny zniknąć w taki sposób że nie ma ich wcale
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jak będziesz kupował auto to nie kupuj czasem na "umowę na Niemca " Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 18-05-2014 o 11:58 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Dzięki juz wiem o jakie naklejki chodzi-o te na czarnej obudowie. Faktycznie dziwne, że ich nie ma. Tam się przecież auta nawet nie myje, przynajmniej ja nie myje lamp od tyłu.
Dziwi mnie też, że na tylnej klapie nie ma żadnego znaczka Cmax tylko jakieś "cos" naklejone. Ten srebrny ma duży znaczek C-max Edit: auto kupione, juz nie ma odwrotu. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, pytania padły i odpowiedzi też.Wygląda, że wszytsko jest OK. Papierologia ma car-passy z kilku lat wstecz gdzie widać jak ładnie przebieg przybywał. Jestem dobrej myśli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez MarcinSzy ; 18-05-2014 o 22:13 |
|