![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: MK4 kombi TitaniumX
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam
Mój problem polega na tym że regulacja lędźwiowa w moim mondeo nie działa, pokrętło kręci się co prawda i w lewo i prawo do oporu ale nie widać i nie czuć różnicy w wyprofilowaniu oparcia. Jaka może być tego przyczyna? Pozdrawiam
Było Mondeo MK 1 , MK2 i MK3 Jest: MK4 2.0 TDCi TitaniumX / Hyundai I30 1,6 CRDi i będzie MONDEO Ostatnio edytowane przez 1olek ; 02-07-2012 o 21:18 Powód: aktualizacja tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-03-2006
|
![]()
U mnie taż nie działa :fcp25
Ale że ze szwaczka ze mnie kiepska to nie zabieram się za rozbebeszanie fotela :fcp26
![]() |
#3 |
|
![]()
witam! nic trudnego z tym fotelem,pewnie spadł drut z oczka w oparciu . Obicie jest mocowane na takich ostrych zaczepach od dołu trzeba je zciągnąć i tapicerkę oparcia podnieść do góry aaa w środku jest wyprofilowany pręt ktury wypadł z zaczepu...ew.zerwana linka,..też miałem taki problem...pozdro!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-03-2006
|
![]()
O proszę, czyli jednak da się coś z tym zrobić :043: Dzięki wielkie za podpowiedź :607:
Może jeszcze nic straconego z wyprostowaniem kręgosłupa :fcp18
![]() |
#5 |
ford::professional
![]() Imię: Andrzej Marek
Model: Ford Fusion mk2 z USA /Mondeo mk5/
Silnik: 1,5 EB wersja SE, K&N 33-5000
Rocznik: 2014 model 2015
|
![]()
Odgrzeję kotleta, ma ktoś foty jak rozebrać pokrowiec oparcia i naprawić regulację?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 29-11-2005
Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
|
![]()
![]() |
#7 |
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Mondeo MK3
Silnik: 1.8 16V 125KM
Rocznik: 2005
|
![]()
Też mi niedawno strzelił ten drut. Kupiłem na Allegro, biorę się do wymiany i przykra niespodzianka: drut nie pasuje. Jest trochę za krótki (niecały cm mniej od tego, który pękł). Kupiłem go tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Jak widzicie - jest opisany jako drut do MK3. Czy w MK3 były te elementy w różnych rozmiarach, czy sprzedający podał mi złą informację?
|
![]() |
![]() |