![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: FORD MONDEO MK3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
Witam wszystkich
Starałem się przeszukać forum ale nie znalazłem nic jeśli coś przegapiłem to przepraszam. Może wy mi pomożecie posiadam mondeo mk3 2002 rok przed liftem w starej desce rozdzielczej środkowej i chciałbym to zmienić na nowszą wersję po lifcie czy istnieje jakaś przekładka ? albo czy deska środkowa po lifcie pasuje do starej ? Moja deska: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=48&ndsp=53 Deska po lifcie: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=48 Drugie pytanko dotyczące zegarów lewa strona stopniowa mi wygasała aż w końcu wieczorem nie widać nic po lewej stronie zegarka chodzi dokładnie mi o podświetlenie czy jest tam możliwość wymiany oświetlenia czy trzeba kupić nowe zegary ? . Trzecie pytanko: Moja wersja nie posiada komputera i czy jest taka możliwość podłączenia komputera ? Liczę na waszą pomoc Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 29-11-2005
Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
|
Prosze bardzo:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Milej lektury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Na przyszlosc zapoznaj sie z regulaminem, jeden temat, jedno pytanie.
Pomoc tylko na forum ! Nie pros o pomoc przez PW ! Ostatnio edytowane przez 1olek ; 29-10-2014 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szczerze mówiąc czarna magiaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może znacie kogoś z okolic Turku ( Wielkopolska ) który już to robił i jest wstanie wymienić mi cała konsolę oczywiście co do ceny się dogadamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
|
|
|
#5 |
|
|
1olek a może Ty jesteś wstanie mi to zrobić bo widzę, że dużo się wypowiadasz w tych tematach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
A widzisz gdzie ja mieszkam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#7 |
|
|
Zdążyłem zerknąć po fakcie ale na google maps wykazało 3 wioski o nazwie Dublin w Polsce wiec miałem nadzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może jesteś w stanie kogoś polecić ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
niestety nie, ja to robie hobbystycznie dla siebie tak jak i 99% uzytkownikow tego forum.
|