![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
|
Siemaneczko.
Potrzebuje pomocy przy wyborze cb do swojej foki, jako że mało sie znam na tym to mam swoje dwa typy i nie wiem na co sie skusić. Pierwszym wyborem jest Yosan Turbo a drugi wybór to Alan 78 plus multi, jedni zachwalają yosana a drudzy alana i teraz pytanie co bedzie lepszym wyborem i najważniejsze na co patrzeć w specyfikacjach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba że macie coś lepszego niż te dwa co wybralem to podrzucajcie pomysły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będę wdzięczny za każdą pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez lolek1916 ; 02-11-2014 o 21:58 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Adam
Model: Yamaha r1 rn 19/yamaha r6 rj06
Silnik: 1.0 193 km/ 600
Rocznik: 2008/2005
|
wszystko zależy jaki przedział cenowy cie interesuje ja mam presidenta i jestem zadowolony chodź on jest dość spory
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
|
chce przeznaczyć jakieś 350zł na to ale chciałbym być zadowolony choć jak to się mówi "polakowi nie dogodzisz" ale chce dobrze trafić, gabarytowo to chciałbym żeby cb sie mieściło między fotelem a podłokietnikiem ewentualnie że jak w innym miejscu go przymocuje to żeby jakoś dużo miejsca nie zajmował
Ostatnio edytowane przez lolek1916 ; 02-11-2014 o 22:21 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Kolego polecam tobie radyjko Yosan - sam mam dwa takie (120PRO w tym jedno po tuningu u Konektora) - małe, zgrabne z niezłymi filtrami przeciwzakłóceniowymi.
Zarejestruj się na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a będziesz mógł kupić z niezłym upustem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Paweł
Model: VW Passat/Mercedes-Benz
Silnik: 1.9 TDI/2.7CDI
Rocznik: 1998/2005
|
ja mam yosana wlasnie 120 bez zadnego tuningu, chodzi w fordzie tddi, co do zaklucen to jedynie sylysze w radiu jak odsuwam szybe ale tylko ta od pasazera i tylko w dol , nie wiem czemu tak jest ,a po za tym cisza, co do osiagow to nnie jest zle, wspolpracuje z antena presidenta 150 cm na magnesie to jak sie bar na cb radiu reklamuje to do 40 km go wylapuje, wiec polecam yosana, choc te stare presidenty wielkie na pewno sa lepsze
|
|
|
|