![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Hej
Wynalazłem sobie autko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Dostałem VIN i informację ,że autko jest po jakimś menadżerze Forda (sprzedaje niby dealer Forda) .Przejechane ma 99tyś. VIN WF0EXXGBBEBC49656 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ktoś coś znajdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cena 11.600 eu czyli coś koło 49 tyś zł pozdr Tomek
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 15-01-2015 o 14:47 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 01-12-2013
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
|
Ja tak kupiłem 10 lat temu mojego MKIII, wersja Ghia+ (manager z Kolonii zarysował tylne drzwi podczas zakupów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Kupiłem wtedy 9 miesięczne auto z przebiegiem 26.000km za równo połowę ceny(16.500EUR). Zresztą bez oglądania, tylko zdjęcia i raport z centrali Ford. Samochód był w między czasie trzy razy na przeglądzie z czego ten 3 był na końcu użytkowania przez niego i podczas tego przeglądu to auto zostało "odnowione". Szło to przez salon Forda w Hamburgu (oni kupili to auto na licytacji dla handlarzy i mi z zyskiem 500EUR odsprzedali) Ale usiałem wtedy dodatkowo 300EUR za lakierowanie drzwi zapłacić.
Mogę tylko dobre rzeczy powiedzieć, ale pamiętaj że mogłem mieć po prostu tylko szczęście. pozdro |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Autoryzowany dealer Forda. Jechac ogladac, zbic 500€ i kupic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jesli gwarantuja bezwypadkowosc to nie widze zadnych przeciwskazan. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
|
Zadzwonię tam jutro i zobaczymy co maja do powiedzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
|
Dzięki wielkie . Pisałem do nich dostałem VIN .
Napisałem jeszcze kilka pytań dodatkowych ale puki co brak odpowiedzi . pozdr Tomek
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 18-01-2015 o 21:38 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
jedź i oglądaj , historię serwisową dostaniesz na miejscu, auto na zdjęciach wygląda normalnie, a czy to dealer, czy nie, to i tak jak każde inne auto wymaga sprawdzenia. Może uda ci się urwać więcej jak 500€, może nie , dają jeszcze kpl. kół zimowych . Więcej chyba na odległość nie wykombinujesz
|
|
|
|
#8 |
|
|
Więcej niz 500€ nie utarguje, chociażby dzięki tym zimówką.
Znam zasady sprzedaży tych panów. Beda mówić, ze to już najniżej jak sie da, no i co 3 słowo ze zimówki do tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto pewnie stoi na nówkach letnich. Taki standard jeśli chodzi o używane z salonu. Gdybyś kupował na rynek niemiecki to koszty rejestracji tez by pokryli, no i oczywiście zmianę opon z letnich na zimowe. Ostatnio edytowane przez slawek-kali ; 15-01-2015 o 18:48 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
bywa mimo wszystko różnie, też jakieś mam doświadczenie, może niewielkie, ale mam, \np . zrezygnuje z gwarancji którą tutaj dają i też może (nie musi) coś urwać
|
|
|
|
#10 |
|
|
Auto z 1 reki, serwisowane, bezwypadkowe z gwarancja roczna bez limitu kilometrów.
Jechać, kupić i się cieszyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
|
|
|