![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-04-2012
Model: Mondeo MK2
Silnik: 1.8 Benzyna
Rocznik: 1996
|
Witam,
Co prawda mam Cougara ale to zupełnie bez znaczenia ( jakby ktoś chciał mnie bić to miałem Mondeo mk2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Przymierzam się do wygłuszenia wnętrza ( a dokładniej miejsca pod kanapą i podłogi bagażnika). Czytałem sporo o wygłuszaniu i zabrałem się za wyszukiwanie materiału. Na OLX znalazłem coś takiego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ewentualnie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy warto coś takiego kupić? Cena jest bardzo atrakcyjna, jednak mam obawy czy te 3mm starczą. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z podobnym materiałem? Pozdrawiam, Ostatnio edytowane przez fiflak ; 01-03-2015 o 12:30 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Napisz do bitmat.pl
Tez mysle o temacie, tez chce to zrobic od tylu, ale tak naprawde to silnik jest glosny, woec lepiej, ale trudniej wziąć sie za przód |
|
|
|