![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 143KM bez DPF
Rocznik: 2007
|
cześć
zakupiłem s-max z dziwnym radiem na windows ce [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] słuchać dźwięków z tego sprzętu już nie daje rady, więc pytam Was drodzy forumowicze na jaki sprzęt zmienić to "coś" i czy każdy sprzęcik zgra się z converse+. Zależy mi także na systemie głośnomówiącym i jeśli będzie można zagrać po bluetooth to już będzie pięknie. Przede wszystkim zależy mi na wysokiej jakości dźwięku.
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 143KM bez DPF
Rocznik: 2007
|
Znalazłem takie radyjka - jedno z nawigacją. Czy te radia będą współpracować z converse+, no i jaka jest jakość odtwarzanej muzyki?
jajo.jpg sony.jpg Czy mogę do przedliftowego s-maxa zainstalować te radio - oczywiście z odpowiednia ramką? navi.jpg
Titanium 2.0 TDCI Ostatnio edytowane przez tomaj35 ; 29-03-2015 o 07:57 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-01-2011
Model: S-max Titanium S
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2014
|
To są fabryczne radia więc nie będzie problemu, mam to trzecie, blaupunkt nx. Gra ładnie. nawet lepiej niż w poprzednim aucie pioneer 4000UB. Chociaż mnie najbardziej boli brak wyjścia na wzmacniacz.
To pierwsze też jest z navi nazywa się blaupunkt fx. |
|
|
|