![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-09-2010
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Witam. Nie działa oświetlenie kabiny, elektryczne lusterka oraz szyby... Szukam bezpiecznika F3 który ma się znajdować pod schowkiem pasażera, ale albo ja jestem jakiś głupi albo coś tu nie gra.
Wg. instrukcji bezpiecznik powinien być w lewym rzędzie ... ale ja mam tylko dwa po prawej... Moje pytanie brzmi jak to ogarnąć? Czy skrzynka z bezpiecznikami jeszcze się otwiera czy jak ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez SLO 303 ; 20-01-2017 o 16:58 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: S-Max Mk2, Fiesta mk7 Silver X
Silnik: 2.0 TDCi 150KM, 1.25 82KM
Rocznik: 2018, 2016
|
Ty masz auto przediftowe i taką skrzynkę. Za oświetlenie odpowiada bezpiecznik F17 - patrz zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-09-2010
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
O widzisz. Dzięki.
Kurcze to bezpiecznik jest ok więc muszę szukać dalej, oczywiście standard przy wymianie żarówek w oświetleniu kabiny... |
|
|
|