![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Daniel
Model: Fokus Hatchback mk2
Silnik: 1.6 Ti-VCT 115KM
Rocznik: 2006
|
Witam,
Mam następujący problem, wczoraj w nocy przy gwałtowniejszym ruszaniu (nie było to ruszanie z piskiem opon ale gwałtowniejsze niż zwykłe ruszenie ze świateł) nagle coś strzeliło i samochód został pozbawiony napędu. Gdy wyszedłem zauważyłem że coś jest nie tak przy lewym kole, schylając się ujrzałem że to przegub. Oczywiście Laweta o 3 w nocy (na swój koszt bo OC tego nie obejmowało..). Auto nie chciało potem w ogóle odpalić, Radio itd działało więc prąd był. Teraz moje pytanie, miesiąc temu miał wymieniane osłony przegubów bo były popękane i czy przy tym montażu mogli źle pozbijać przeguby że był luz i tak mi się stało ? Miej więcej jaki będzie koszt naprawy tego ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Veris ; 19-04-2015 o 21:18 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Fuszerka mechanika lub zwykly blad. Niech naprawia na gwarancji.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
I tak zrobię, o 8 rano jutro dzwonie do nich. Tylko mam jeszcze takie pytanie ja go mogłem urwać czy on wypadł po prostu ? A i czy przegub mógł jakąś inna rzecz ze sobą pociągnąć?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
No wchodzi do skrzyni... Ale ewidentnie zly montaz po wymianie oslon.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
No to żeś mnie teraz dobił, szykują się wysokie koszty coś czuję ;( Zobaczymy co ten warsztat powie jutro.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ale nie panikuj, oni zrabali oni robia. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez slawek-kali ; 19-04-2015 o 15:22 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ktos tu sie stara o moda..
Mam wrazenie, ze przeszkadzaja wam tematy, ale dyskusje to juz nie.. Jest tyle tematow na forum z oftopami, ze glowa boli.. Przyklad Mondeo mk5 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Kalik, nie bądż złosliwy, do tej pory Cię podziwiałem, ale dzisiaj chyba masz gorszy dzień.
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Sławek, Krzysztofowi chodziło tylko o "problem". Jest problem z wyszukiwaniem w szukajce, bo wyskakują same "problemy" zamiast konkretnych problemów opisanych w temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Właśnie napisałem OT...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Dobra luzuje porty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ZNOW OFF
|
|
|
|