Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 01-04-2016, 12:37   #1
saddamck
ford::beginner

Imię: Adam
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 1,6
Rocznik: 2006
Domyślnie Ile wart jest konkretny model Focusa MK2

Witam,
ja tak nieco od drugiej strony (mam nadzieję, że w dobry dziale piszę) mianowicie chcę sprzedać auto i zastanawiam się za jaką cenę można go wystawić, prosiłbym o wasze opinie, ile wg was warte jest takie auto.

Ford Focus MK2 TDCI 1.6 95KM
Rocznik: 2006
Przebieg: 219 000 km

Auto posiada podgrzewaną szybę przednią oraz tylną, elektrycznie ustawiane lusterka, elektryczne opuszczane szyby z przodu, manualną klimatyzację, oryginalne radio i zamontowany jest zestaw głośnomówiący Nokia. Zasadniczo to wszystko z dodatków, wersja raczej podstawowa.

Kolor srebny, plus ma wykończenia srebne (klamki, lusterka boczne, słupki) bo widziałem, że niektóre wersje nie mają tych elementów w kolorze tylko w czarnym plastik.

W środku auto jest zadbane, tapicerka trzyma się naprawdę dobrze, fotele też są w świetnym stanie. Jedynym mankamentem jest kierownica, jest poprzecierana, zwłaszcza z lewej strony.

Auto nie ma żadnych śladów korozji, ma gdzie nie gdzie niewielkie rysy, które widoczne raczej są tylko przy dokładniejszym oglądaniu.

Auto ma niesprawną turbinę (do regeneracji) oraz kopci przy przyspieszaniu.

Wersja ta nie ma DPF.

Samochód z polskiego salonu, jeździło we flocie Kolportera (mam ich książeczkę ASO), potem było auto rodzinnym, aktualnie jestem jego 3 właścicielem.

Nie mam jeszcze porobionych zdjęć, zamieszczam tak poglądowo tylko jedno stare zdjęcie.

Bardzo proszę o wasze opinie i zdanie na ten temat, serio potrzebuję pomocy aby wystawić go w realnych pieniądzach a jednocześnie nie stracić.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

saddamck jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania