![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 30-03-2014
Model: Grand C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2017
|
Witam kolegow,
przymierzam sie do zmiany swojego ubogiego MK4 2.0 tdci w wersji GOLD X na cos mocniejszego i lepiej wyposazonego. Nie kieruje sie cena (chociaz auta pozniej sa troszke tanie), ale silnikiem, wyposazeniem i pochodzeniem z Polskiego salonu. Do tego musi byc hatchback Moje kryteria poszukiwania spelniaja wlasciwie te 2 samochody ponizej: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] lekko uszkodzony, co moze tlumaczyc jego cene. Dziwnie maly przebieg. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Niska cena... Nie chodzi mi poki co o sprawdzenie VIN, ale czy moze ktorys z forumowiczow zna te samochody lub byl ich posiadaczem(przypuszczam ze takie konfiguracje nie sa czeste)? Pozdrawiam serdecznie i zgory dziekuje za opinie! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-12-2011
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,2 TDCI
Rocznik: 2008
|
Kolega z drugiego forum go sprawdzał wrzucę jego uwagi :
Oglądałem, nawet przegląd zleciłem. Strata pieniędzy i czasu, więc oszczędzę tego innym... VIN: nie wiem jakie panują zasady na forum, jeśli ktoś chce - pw, jeśli można podać tutaj - uzupełnię. Link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Z zewnątrz ładnie, w środku ładnie, po dokładnych ogledzinach źle było więcej ale wymienię najważniejsze: 1. Brak ostatniego przeglądu (planowanego na 160 tys) w historii aso (ostatni w bodajrze 2014r). 2. Wycieki oleju z silnika i skrzyni, za dużo oleju w silniku. 3. Nadtopione plastiki po prawej stronie pod maską, na macie wygłuszającej ślady nadpalenia, nadtopiona prawa dysza spryskiwacza, odłączona kosta tejże dyszy 4. Nieoryginalnie połączone wiązki elektryczne w komorze silnika 5. "Pocący się" układ paliwowy, połączony na nieoryginalne opaski zaciskowe. Generalnie jak dla mnie szkoda czasu, o niczym z powyższych sprzedający nie poinformował (nie wiem czy wiedział, czy nie, to nieistotne). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 30-03-2014
Model: Grand C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2017
|
Bardzo, ale to bardzo dziekuje! Wszystko jest juz jasne...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dominik
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2010
|
Bo dobre auto z leaseplanu nie trafiają w takie miejsca.
|
|
|
|