![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
Mianowice stanął mi licznik oraz prędkościomierz. Byłem u mechanika i stwierdził ,że do wymiany jest czujnik prędkości.Było by wszystko dobrze tylko powiedział mi , że muszę jakoś załatwić wtyk do tego, aby odtworzyć wiązkę. Jak ta końcówka wygląda albo najlepiej jak się fachowo nazywa.Twierdził,że ciężko dostać osobno. Może wy coś poradzicie,bo jak nie to pozostaje objazd po szrotach. Z góry dziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jerry
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2001
|
Jutro wyjmuje silnik i moge zrobic zdjecie, jest to wtyczka z instalacji auta, sama nie padla, moze nie mogl zdjac naciskajac na plastyk i sie wysuwa a uzyl srubokreta za mocno i polamal.
W sklepie raczej nie szukaj a od razu na szrot, jest troche dlubaniny typu "zegarmistrzowskiego" zeby wysunac piny ze starej i powciskac w ta ze szrota - do nauki obcieta szrotowska. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
daj zdjęcie. czyli rozumiem ,że najlepiej na szrot, żeby ucieli chyba będą wiedzieć o co chodzi Mechanik nic nie grzebał, tylko zobaczył i powiedział ,że już wcześniej ktoś tam majstrował i trzeba nową załatwić ,żeby odtworzyć
|
|
|
|