![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-07-2016
Model: fiesta mk6
Silnik: 1.4 tdci
Rocznik: 2003
|
Na wstępie pragnę się przywitać jako że jest to mój pierwszy post a więc WITAM WSZYSTKICH>Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Posiadam fiestę jak w profilu ( mk6 2003r. 1,4 TDCI 5dzrzwiową) Niestety posiadała tylko jeden zwykły kluczyk oraz dorabiany zastępczy fiesta ma również fabryczny centralny zamek i otwieranie klapy bagażnika z guzika przy kierownicy myślałem że ktoś tylko zgubił kluczyk z pilotem ale niestety moduł GEM nie posiada sterowania z pilota sprawdzałem poprzez przekręcenie kluczyka 4x w ciągu 6s. i żadnego dźwięku (reakcji). Tak więc chciałbym dodać/wymienić do niej moduł GEM z otwieraniem na pilota poczytałem troszkę forum ale mam pewne wątpliwości który moduł wybrać wiem że muszą to być tego typu 2S6T 15K600 xx lub 4S6T 15K600 xx a najlepiej dla mojej wersji z końcówką Cx czyli bez podwójnego ryglowania bo takiego nie posiadam. I tu pytania czy moduł musi być do wersji 5dzwiowej jeśli tak to jak to rozpoznać i czy jest to różnica miedzy benzyną a dieslem?? (Chciałbym również by było otwieranie klapy bagażnika). Jaki pilot będzie pasował czy ten np. się nada : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Z góry dziękuje za odpowiedzi. Ostatnio edytowane przez jaguss85 ; 30-07-2016 o 11:26 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-07-2016
Model: fiesta mk6
Silnik: 1.4 tdci
Rocznik: 2003
|
Nikt naprawdę nikt nie pomoże jeśli ty nie poprosisz drugi raz.... Prosim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sorki za ten post ale czy nikt tutaj nie zna odpowiedzi na moje wcześniejsze pytanko?? |
|
|
|