![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Kilka dni temu, jakiś życzliwy (oby mu łapa uschła) urwał mojej małżonce przedni znaczek Forda. Jako, że jest on w MK2 uchylny potrzebuję od Was info jakich wymiarów jest owy emblemat. Na rynku jest sporo tego towaru, ale nie wiem, który będzie dobry dla mojej wersji. Jednocześnie gdyby okazało się, że żaden emblemat, który obserwuję na necie nie pasował, może ktoś podpowie gdzie można nabyć taki używany znaczek. Napiszcie proszę czy skomplikowana jest wymiana tego znaczka, jak wiadomo jest on uchylny z dostępem do przedniej klapy. Nie chcę tego zaniedbać, żeby w środku po deszczach nic nie pordzewiało. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam KH |
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
sprężyna jest, ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić. muszę jeszcze dziś zrobić ponownie oględziny.
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Seweryn
Model: Ford Focus
Silnik: 1.6 Ti Vct
Rocznik: 2009
|
Powiem tak kiedys widzialem na stronie forda, ze w serwisie autoryzowanym znaczek jesli masz zlamany,obdarty, porysowany, zniszczony itd. ( czyli ukradziony pewnie tez) to wymieniaja za "darmo" na nowy nie wiem ile w tym prawdy ale warto sie dowiedziec, a noz sie uda
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: Kuga 3
Silnik: 1.5 150km
Rocznik: 2022
|
Ja w zeszłym roku wymieniałem za darmo i bez problemu w Ursyn Car
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-05-2012
Model: Focus 2008-2011
Silnik: 1,6 115km
Rocznik: 2009
|
Hej
Mnie znaczek wymienili też za darmo bo tak robią do 10 lat auta. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Robili. Akcja chwilowo wstrzymana.
|
|
|
#8 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 31-03-2015
Model: MONDEO MK4
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2012
|
Mi rok temu w pewnym ASO w Warszawie też mówili że wstrzymana akcja, ale w innym ASO (inne miasto) bez problemu wymienili jak byłem przejazdem i nie było mowy że akcja zawieszona.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry