![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Fiesta mk6
Silnik: 1.3
Rocznik: 2006
|
dodatkowo napisane na naklejce:
CONTR ASY-R/CONTR LK & ALRM SYS MN CTM CL Pytanie moje jest takie: W co na tym module mogę doposażyć moją fiestę. W chwilo obecnej jest gołą i wesoła. Wersja chyba najbardziej podstawowa jaka może być. Nie ma zamkniętego obiegu powietrza, brak centralnego, szyby i lusterka ręczne. Kluczyk, który posiadam jest bez przycisków. Pozdrawiam Piotrek |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Cytat:
btw jak masz wersje cąłkowicie podstawową, to nie masz też żadnych wiązek elektrycznych, które wersjach lepszych były prowadzona, nawet jeśli nie były uzywane. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez slawomirro ; 15-10-2016 o 01:49 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Fiesta mk6
Silnik: 1.3
Rocznik: 2006
|
Bardzo dziękuję za tak szeroką odpowiedź.
Pozostaje dokładka całości uniwersalnego osprzętu ręcznie, albo wymiana modułu GEM i dołożenie okablowania. Przepraszam za literówki w pierwszym poście. Pozdrawiam Piotrek Bump: Cytat:
W chwili obecnej na allegro jest kilka: DA - http://allegro.pl/ford-fusion-fiesta-mk6-modul-gem-i5055450261.html DF - http://allegro.pl/ford-fiesta-mk6-vi-modul-gem-2s6t15k600df-i5056126054.html Przypuszczam, że im dalsza literka alfabetu tym więcej funkcji, albo nowsze oprogramowanie. Czy tu już bez różnicy można sobie kupić? Chodzi o to, żeby jak kupować moduł, to miał on już "wszystkie opcje". Pozdrawiam Piotrek |
|
|
|
|