![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Robert
Model: Ford KA MK2
Silnik: 1242
Rocznik: 2009
|
Witam opadła uszczelka maskująca krawędź tapicerki drzwi lewych jeżeli patrzymy z zewnątrz na szybę drzwi to powinno być widać uszczelkę a u mnie widać plastik od tapicerki drzwi jak to można naprawić. Pomiędzy uszczelką zewnętrzną i wewnętrzną otwiera i zamyka się szyba drzwi.
Ostatnio edytowane przez SRS ; 08-03-2017 o 10:07 Powód: wszyscy wiedzą że to Ford KA 2008-2016 po to jest prefix |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Marian
Model: Ka TITANIUM
Silnik: 1,2
|
Zrób zdjęcie bo opis nic mi nie mówi.
Może masz na myśli uszczelkę zbierającą? Ostatnio edytowane przez MarianL ; 08-03-2017 o 13:25 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Robert
Model: Ford KA MK2
Silnik: 1242
|
Witam no właśnie to ta uszczelka wczoraj rozebrałem tapicerkę, ale nie idzie jej dobrze dopasować, bo od strony przodu samochodu po zatrzaśnięciu tapicerki ta uszczelka chowie się trochę do dołu i jest widoczna z zewnątrz tapicerka a ona powinna ją maskować. nie mam pojęcia, czemu tak się dzieje tak to wygląda, że od momentu gdzie jest łączenie dwóch kolorów tapicerki drzwi od środka w kierunku przodu samochodu jest za ciasna i dlatego wpycha ją do dołu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Marian
Model: Ka TITANIUM
Silnik: 1,2
|
Plastikowa listwa uszczelki ma w jednym miejscu wycięcie i inaczej nie da sie jej założyc.
Przeczytaj PW |
|
|
|