![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK1 HB
Silnik: 1.8 TDCI 101KM
Rocznik: 2003
|
Witam, Czy mógłby ktoś doradzić co kupić do Forda Focusa hatchback-5 drzwiowy...
Chcę coś do bagażnika z dobrym basem + wzmacniacz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kwotę na ten cel to około 500-700zł (w tym okablowanie). Jest To realne by w tej cenie znaleźć coś dobrego z dobrym Bassem ? Dziękuję za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: radek
Model: KUGA
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2011
|
Sprzęt nowy czy uzywany??
|
|
|
#3 |
|
|
A co lepiej radzicie?
Nowy to wiem że gwarancja jest... ale z drugiej strony patrząc używany tańszy i można coś lepszego kupić... Ale można też trafić na "trafny towar" i jaka jest dostępność używanego dobrego "towaru" ?
|
|
|
|
#4 |
|
|
Z używanym różnie bywa. Poszukam na allegro i jakieś pomysły podrzuce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - taki kolega ma w passacie kombi i robi swoje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] też całkiem fajny zestaw Zwracaj uwagę na moc RMS
Ostatnio edytowane przez radek9103 ; 13-01-2014 o 17:49 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
A co powiesz na Pasmo przenoszenia ?
Z tego co słyszałem to nim mniejsze tym lepsze... ? Z tego co słyszałem to moc RMS do mocy szczytowej też najlepiej jak jest najbardziej jak to się tylko da... Co powiesz o tym zestawie ? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ?? Nie znam się ale wolę popytać co mam kupić coś za 500-700 zł a nie mieć z tego "przyjemności" Jestem w tym zielony, więc proszę o wyrozumiałość.
|
|
|
|
#6 |
|
|
Kto pyta nie błądzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wg mnie ten drugi lepszy. Widzę że patrzysz skrzynie co jest wielkim plusemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a radyjko jakie do tego??
Bump: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Zapoznaj się z tym. Całkiem przydatna wiedza.
Ostatnio edytowane przez radek9103 ; 13-01-2014 o 18:14 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Radio Mam wbudowane standard.... ale mam też Pioneer deh 3400ub kupione do wcześniejszego samochodu... Zda to egzamin ?
|
|
|
|
#8 |
|
|
W fabrycznym nie masz wejścia RCA i potrzebny jest konwerter. Mam u siebie tak, zaleta jest tego że sterowanie przy kierownicy jest. Dzwięk 4-, u mnie przy większej głośności bas się zmiejsza. Ale spróbować można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#9 |
|
|
Czyli w Fabrycznym nie podłącze Wzmaka itp? a jeśli zamontuję Pioneer/a to nie bd miał sterowania przy kierownicy...
A radio Pioneer deh 3400ub jak oceniasz do tego typu car audio?
|
|
|
|
#10 |
|
|
podłączysz wzmacniacz do oryginalnego. mam tak zrobione. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. konwerter wystarczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tu masz opisane trochę jak robiłem.
Ostatnio edytowane przez radek9103 ; 13-01-2014 o 18:52 |
|
|
|
![]() |
|
|
|