![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-12-2016
Model: Ford Mondeo MK3
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2001
|
Witam!
Postanowiłem zabrać się za IMRC w moim Fordzie Mondeo MK3 z 2001 2.5 V6 (nie działało ono wcale od momentu kupienia auta). Kupiłem cały nowy moduł. Po jego podłączeniu i przekręceniu zapłonu silniczek cały czas się obraca i naciąga linkę przez co dolot jest otwarty cały czas. Znajomy wymienił mi ten słynny bezpiecznik na nowy polecany przez forumowiczów czyli BDW93C. Po tym zabiegu silniczek dalej się kręci cały czas więc postanowiliśmy zregenerować starą płytkę i na niej też silniczek zaczął kręcić się cały czas (wcześniej nie chodził wcale z powodu uszkodzonej ścieżki). Po sprawdzeniu napięcia w gnieździe, cały czas podaje prąd tak jakby obroty były wysokie. Gdzie szukać problemu? Miał ktoś z Was taki problem? Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez SRS ; 08-05-2017 o 22:32 Powód: Źle napisany temat. - Problemy to każdy ma |
|
|
|