![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Przemek
Model: Fiesta Trend Sync
Silnik: 1.4 96km
Rocznik: 2017
|
Witam.
Otóż trochę denerwowało mnie głuche stukanie. Słyszalne było w kabinie po prawej stronie podczas jazdy na nierównościach np. jazda po betonowych płytach itp. Auto 1700 km przejechane więc wykluczyłem mechaniczne usterki tym bardziej że od nowości chyba tak było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Okazało się że to zbiornik wyrównawczy układu chłodzenia lata sobie na tych dwóch zaczepach. Jak na forda zaprojektowane to licho. Zdjąłem więc z zaczepów, nakleiłem na zaczepy piankę i założyłem zbiorniczek. Cisza jak makiem zasiał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może komuś pomoże. Ciekawy jestem jak jest u Was? Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez SRS ; 07-06-2017 o 20:20 Powód: Źle napisany temat. - Problemy to każdy ma |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Piotr
Model: Audi A4 TDI,Fiesta
Silnik: 2L 150 KM,1,25-82 KM
Rocznik: 2014,2014