![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: joemo
Model: MK1
Silnik: 3.5
Rocznik: 2005
|
Witajcie, kupiłem kilka dni temu na allegro kamera cofania w lusterku a kamera zainstalowana orginalnie w ramce rejestracyjnej. Ja posiadam FOCUS Mk2 Hatchback - kable przeciągne ale pytanie kamera potrzebuje zasilanie z światła wstecznego i gdzie znajdę ten kabel (ogólnie śwaitlo wsteczne mam w zderzaku z prawej strony) ale czy znajdę wiązkę kabla w belce na tyle (tam gdzie znajdują się kierunki i światła STOP ? ) Prosze o pilna pomoc
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Maciek
Model: Kuga MK2 FL / Fiesta MK7
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM / 1.25 Pb 82 KM
Rocznik: 2017 / 2011
|
Popatrz sobie na tę instrukcję montażu czujników parkowania:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Weź poprawkę, że to angol, więc u ciebie przewód idzie po drugiej stronie bagażnika.
Ford Kuga 2.0 TDCi 180 KM manual MK2 FL ST-Line [Mica Shadow Black] Ford Fiesta 1.25 Pb 82 KM manual MK7 pre-FL 4-d [Panther Black] był Ford Focus 1.8 TDCi 115 KM manual MK2 FL Hatchback [Panther Black] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: joemo
Model: MK1
Silnik: 3.5
Rocznik: 2005
|
Dzięki za informację. Będę działać dalej jeżeli będę miał jakieś problemy jeszcze to napisze tutaj
|
|
|
|