![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Ford Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCi 109km
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem Focusa 1.6tdci 109koni. Autko generalnie bez zarzutu póki co. Pisze bo zastanawia mnie dlaczego jest taka duża szczelina pomiędzy drzwiami a deską rozdzielczą?Od strony pasażera jej prawie nie ma. Czy żeby to poprawić trzeba by ściągnąć całą deskę? Przepraszam za zdjęcie inaczej nie udało mi się dodać.
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez piokas89 ; 27-07-2018 o 17:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::advanced
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2007
|
![]()
Mam ten sam samochód i taka szczelinę również posiadam tylko od strony pasażera. Zakładałem już temat i podobno taki urok Fordów. Ten typ tak ma, musisz się przywyczaić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ok dziękuję uspokoiłeś mnie trochę... jak się tak przyjrzałem to faktycznie nawet by się nie przesuneło bo już słupek jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będę się musiał przyzwyczaić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A czy masz możliwość podesłać mi link do Twojego posta?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawian |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Imię: Maciek
Model: Kuga MK2 FL / Fiesta MK7
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM / 1.25 Pb 82 KM
Rocznik: 2017 / 2011
|
![]()
Spasowanie wnętrza w Focusach jest jakie jest. W sensie jest dobre, bo się trzyma jak trzeba, ale estetycznie potrafi kuleć. Nie świadczy to o jakimś przekoszeniu samochodu czy coś. Sam miałem niesymetryczne szpary w moim Focusie z pełną piękną wiarygodną historią serwisową i fakt, jak akurat nie miałem o czym myśleć w czasie jazdy i się na to gapiłem, to mnie wku$w*%ło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I nic z tym nie zrobiłem przez 140 000 km użytkowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford Kuga 2.0 TDCi 180 KM manual MK2 FL ST-Line [Mica Shadow Black] Ford Fiesta 1.25 Pb 82 KM manual MK7 pre-FL 4-d [Panther Black] był Ford Focus 1.8 TDCi 115 KM manual MK2 FL Hatchback [Panther Black] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja też zauważyłem to właśnie w 1szej dalszej trasie i zacząłem się bać że może auto po dzwonie albo ktoś ściągał i źle założył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję Panowie za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Imię: Maciek
Model: Kuga MK2 FL / Fiesta MK7
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM / 1.25 Pb 82 KM
Rocznik: 2017 / 2011
|
![]()
Przynajmniej masz Focusa z gó#nianym spasowaniem, ale dobrym plastikiem. Ciesz się, że nie masz Fiesty z gó#nianym spasowaniem i gó#nianym plastikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford Kuga 2.0 TDCi 180 KM manual MK2 FL ST-Line [Mica Shadow Black] Ford Fiesta 1.25 Pb 82 KM manual MK7 pre-FL 4-d [Panther Black] był Ford Focus 1.8 TDCi 115 KM manual MK2 FL Hatchback [Panther Black] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ogólnie poczytaj sobie jeszcze na temat innych wad samochodu. Zawsze warto wiedzieć na co zwrócić szczególna uwage Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Trochę czytałem z głównych rzeczy to cały czas myślę żeby zabrać się wymienić/wyczyscić tą dolną śrubę przez którą idzie olej na turbinę bo wiem że była wymieniana przy ok 200tys turbina robiłeś to może? Nie wiem czy ktoś przede mną to ruszał. Poza tym wiem ze uszczelnienie wtryskiwaczy moze wymagać wymiany... czegoś jeszcze się mogę spodziewać? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2010
|
![]()
U siebie mam tak samo. U kierowcy więcej niż u pasażera.