![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Temat poświęcony spotom, zlotom jak w temacie. 07.08.2016 Luźne spotkanie co by się zapoznać. Miejsce : parking przy Makro Godzina: 20:00 ktoś się wybiera? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: Galaxy
Silnik: 1.9TDI
Rocznik: 2002
|
Lubelskie jest duże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby nie było niedomówień zapewne chodzi o lublin? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Jest już trochę osób w naszej skromnej grupce Lubelskiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czas najwyższy byłoby się spotkać, trochę pokopać w koło, ponarzekac na średnią pogodę tego lata i oczywiście porozmawiać o naszej pasji jaka jest motoryzacja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proponuję jakieś spotkanie na koniec wakacji.. Termin dokładny można ustalić na podstawie waszych sugestii, wiadomo im nas więcej tym lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można się podczepic do Lubelskich klasyków w jakiś czwartek i stanąć gdzieś grupką na uboczu.. Tylko nie wszystkim czwartki odpowiadają.. Piątek i weekend wydaje się byc lepszą propozycją. Jeśli byłoby kilka osób, fajnie byłoby się wybrać np. Na olimp na parking, a później gokarty? Byłby ktoś chętny? Zawsze to ciekawe urozmaicenie i warto się trochę pomeczyc na torze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wpisujcie swoje propozycje dat,ewentualnych "urozmaicen" i oczywiście miejscowości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie musi to byc przecież lublin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Karol
Model: Ford Focus ST 2.5
Silnik: 2.5 Turbo
Rocznik: 2009
|
Jeżeli coś ktoś ja zawsze stoje przed low lublin na tym podeście forda łatwo znaleźć bo mam neony pod samochodem
W ten czwartek jest LOW i klasyki zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jeszcze jakbym miał co prezentować to bym wpadł swoją foką na LOW :-P może uda się zorganizować jakieś spotkanie lokalne na koniec wakacji Panie i Panowie?
|
|
|
|
#7 |
|
|
Chętnie się przyłączę STejkiem jak będziecie coś organizować, bo mimo, że jestem z mazowieckiego to najbliżej mi do Lublina po otwarciu nowego mostu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jutro będę na Ułężu prawdopodobnie. Tam będzie co prawda impreza japońskich aut, ale warto się wybrać pooglądać najszybsze japońskie furmanki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|