![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
|
Witam,
Czy istnieje możliwość dołożenia modułu doświetlania zakrętów w Focusie po lift (bez ksenonów)? Zastanawiałem sie czy np. nie można wykorzystac do tego świateł przeciwmgłowych - bo rozumiem że standardowe rozwiazanie które Ford ma to raczej tylko w ksenonach.... dzieki za podpowiedzi! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
MK3 ma doświetlanie za pomocą dodatkowej żarówki tylko w lampie z bi-ksenonami
MK3FL o ile kojarzę doświetlania miał w przypadku wyboru skrętnych bixenonów Widzę na necie tylko "Pakiet Light Upgrade (AB1BX)" w którym to występowało. Tu jak to wygląda na YT: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 1:58 W MK3 doświetlające zakręty załączają się przy skręcie kierownicy (nie reagują na kierunkowskaz) zarówno do przodu, jak i cofając. Cofając zamieniają się pozycjami. Kręcąc w lewo (do tyłu) zapali się doświetlenie prawej strony i analogicznie przy cofaniu w prawo. Patrząc na nagranie STka z filmiku powyżej, światła doświetlające zapalają się przy skręcie, przy włączeniu kierunkowskazu (do pewnej prędkości) i przy cofaniu (ale nie wiem czy obydwie, bo nie zrozumiałem z nagrania czy pali mu się jedna czy obydwie) Ostatnio edytowane przez edmun ; 28-02-2019 o 15:00 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
![]() Imię: piotr
Silnik: 1,0 ecoboost 125KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
W swoim fikusie mam doswielanie zakretow podpiete pod sygnal dlugich, fajnie to uzupelnia swiatlo przed autem w trasie i w lesie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Opel
Silnik: 1.4
Rocznik: 2010
|
Mogę prosić o ten moduł gdzie kupić i jak podłączyć
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Ariel
Model: S-Max ST Line
Silnik: 2.0 ecoboost 240 KM
Rocznik: 2018
|
Witam a nie ma mozliwosci walaczenia tej opcji? zeby przeciwmgielne sie zalaczaly?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-05-2019
Silnik: 1.5
Rocznik: 2016
|
Ponieważ temat od roku nie był aktualizowany to chciałem podpytać czy już ktoś ma jakiś moduł sprawdzony który można podpiąć pod Focus mk3 lift. Chodzi mi o taki który załącza przeciwmgielne podobnie jak to jest w nowej podstawowej Fiescie przy skręcie kierownicą i poniżej 40km/h
|
|
|
|