![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Czy oświetlenie bagażnika ma w tym aucie (2005 rok -Ghia) wyłączenie tzn wyłącza się ta lampka po jakimś czasie jak bagażnik jest otwarty ? Bo miałem takie wrażenie że tak jest a teraz jest tak że dziś włożyłem LED na moment i się nie wyłączył to przełożyłem na standardowa i też po 10-15 min świeci dalej ? Mówię o otwartym bagażniku
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Tak, chyba 30 minut jak cale zasilanie oswietlenia z GEM?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Podobnie jest w lampką wnętrza. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Czyli gaśnie... Ok, sprawdzę jutro wkładajac LED
|
|
|
|
#5 |
|
|
U mnie ta lampa nie gaśnie .... A gasła....
Co może być nie tak ? |
|
|
|
#6 |
|
|
Ona działa podobnie jak "krańcówka" przy drzwiach. Jak otwarty bagażnik to świeci jak zamknięty to gaśnie.
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Zgasła ale gaśnie po chyba 30 minutach
Czyli późno. Co odpowiada za to że gaśnie? Jakiś wyłącznik? Ile LED ciągnie względem tej 5W ? Aaa jakie Ty masz LEDy ? Chciałbym kupić też do kabiny LED |
|
|
|
#9 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Tymczasem niektóre Fiesty, w tym moja mają trzy żarówki w lampce wnętrza typu W5W (takie same jak postojówki w reflektorze). Istotne z LEDami jest to, by nie były dłuższe niż 2cm i miały diody na górze, nie tylko po bokach (bo oświetla kabinę głównie góra ledów). Cała reszta jest dowolna. Ja kupowałem swoje na Allegro, szukając takich co dadzą mi barwę światła ok 4300K. Ale to moje widzi mi się. |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ja mam taką dłuższą w podsufitce niż te od rejestracji. Właśnie myślałem, że to taka sama i niestety nie...
Ps zbocze z tematu - co to jest ten moduł komfortu GEM, za co on jeszcze odpowiada? Mam wersję Ghia z 2005 roku. |
|