![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jakub
Model: Focus MK2 Kombi
Silnik: 1.6 B+G
Rocznik: 2009
|
Witam. Zakupiłem po okazyjnej cenie:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I nie wiem trochę gdzie zamontować tylną kamerę. Przyglądałem się tylnej klapie i za bardzo nie mam pomysłu na nią. Może w miejscu podświetlenia rejestracji ale czy na przeglądzie się nikt o to nie przyczepi ? Z przewodami raczej nie będzie problemu bo widziałem że powinny się dać wcisnąć przy podsufitce bez demontażu jej. Ktoś montował może podobne urządzenie ? |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
ford::professional
![]() Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu że dalej nie wiem gdzie ją podłączyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale że jest to też wideo rejestrator na tył to może na plastiku od środka go podłączyć u góry ? Ostatnio edytowane przez kirk87 ; 05-05-2019 o 14:31 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Robert
Model: Focus mk2 FL
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2008
|
Cześć.
Ja zamontowałem dokładnie tam gdzie przyszło Ci do głowy, czyli na tym plastiku od środka. Jeżeli zamontujesz na zewnątrz to podczas brzydkiej pogody będzie cały czas zabrudzona. Jedyny mankament takiego rozwiązania to brak precyzyjnej oceny odległości podczas cofania. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Tak też zrobiłem. Na plastiku o góry klapy. Rejestrator łapie drogę a co do kamery cofanie to tragedii nie ma. Może precyzyjnie nie ma ale zawsze to coś widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|