![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Sebastian
Model: S-Max
Silnik: 2.0tdci 130km
Rocznik: 2007
|
Witam, mam problem fotel za kierowca czyli skrajny lewy w drugim rzędzie nie przesowa się, wiem że muszę go wyjąć, ale co mniej więcej trzeba patrzeć to mój pierwszy samochód z takimi fotelami, więc nawet nie wiem co mogło się zepsuć i jak to naprawić, dziękuję za pomoc i nasuniecie tematu jak się zabrać do tego
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: S-Max Mk2, Fiesta mk7 Silver X
Silnik: 2.0 TDCi 150KM, 1.25 82KM
Rocznik: 2018, 2016
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
U mnie zauważyłem że są te druciki i jak podnosze rączkę to jeden od środka samochodu podnosi ten metal taki płaski a z drugiej strony jakby wcale nie sięga do tego, myślę że tu jest problem ale jak go odblokować żebym mógł go wyjąć :/
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ta rączka z tym plaskownik iem powinna być jakoś połączona, złamało się coś? Jak podłoże kombinerki między rączkę a plaskownik i wtedy się fotel odblokowuję
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: S-Max Mk2, Fiesta mk7 Silver X
Silnik: 2.0 TDCi 150KM, 1.25 82KM
Rocznik: 2018, 2016
|
Wszystko powinno wyglądać tak jak na zdjęciu zamieszczonym w moim poście. Pomiędzy płaskownikiem a dźwignią powinna być jeszcze gumowa nakładka - jasno niebieska na moim zdjęciu. Wygląda na to że masz wygięty lub obłamaną ( na twoim zdjęciu nie można stwierdzić jednoznacznie) końcówkę płaskownika.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Prawdopodobnie coś jest złamane, ale doszedłem jak przesunąć fotel w inny sposób, otóż jak wezmę fotel do składania czyli raz dźwignią fotel składa oparcie do połowy wtedy fotel przesowa i sobie ustawiam, a dźwignią pod fotelem nie odblokowuję go, także temat uważam za zamknięty dziękuję za odpowiedzi i pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|