![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-04-2009
Model: Focus Mk IV \Focus II FL
Silnik: 1.5 ecoblue 120KM\ 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2019\2008
|
![]()
Witajcie.
Mam problem z elektrycznym hakiem (generalnie działa, zamyka się i otwiera) ale wyskakuje ciągle komunikat jak na załączonym zdjęciu i po otwarciu auta, bagażnika nawala irytującym sygnałem dźwiękowym z bagażnika przez jakieś 20 sekund. Można jakoś to wyłączyć forscanem? W sensie ten piszczący dźwięk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukałem w instrukcji bezpiecznika, odpowiedzialnego za hak ale nie znalazłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Edit: stało się to po wymianie akumulatora(bms resetowany) nie wiem czy można wiązać te tematy ze sobą. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez k0ksik ; 01-12-2024 o 11:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 10-04-2025
Model: Focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
|
![]()
Siema, po przegladnieciu forum kupilem Focusa z 2018 roku, elektryczny hak zamontowany fabrycznie. Szczerze to nie sprawdzilem go przed zakupem, bo mi raczej nie bedzie potrzebny, ale juz po zakupie chcialem zobaczyc z czym to sie je i po zablokowaniu w pozycji schowanej caly czas piszczy. W pozycji rozlozonej nie marudzi.
Tu pokazane, jak powinno byc i niestety wariuje po zablokowaniu/zamknieciu go. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pytanie - czy to znany problem, bo nie znalazlem nic takiego, jedynie podobny przypadek, ze piszczy w trakcie jazdy. Czy trzeba go po prostu zresetowac jakos i czy samemu mozna to zrobic majac kabel i program? Dzieki! |
![]() |
![]() |